Video Plugin Installeren
VOGELS KIJKEN BIJ NICO THUIS.
Internetcursus Vogelskijken
Als u de eerste keer de video wilt bekijken en het popup venster opent dient u een zogenaamde MPEG4 SHM ActiveX plugin te installeren om de video te bekijken. Dit bestaat uit een klein aantan eenvoudige stappen en duurt slecht enkele seconden en is volkomen veilig voor uw computer.

Bovenaan in uw beeldscherm verschijnt een gele balk met daarin de boodschap dat de plugin geinstalleerd kan worden. Klik op deze balk en kies de optie ActiveX Besturingselement Installeren. Nu verschijnt een venster waarin u gevraagd wordt of u deze software wilt installeren. Klik op Installeren. De plugin installeert zich nu automatisch en binnen enkele seconden verschijnt de video op uw scherm.

Let op: omdat de verbinding met de webcam beperkt is, kunnen maximaal 20 bezoekers tegelijkertijd de webcam bekijken. Indien u niet direct verbonden wordt verzoeken wij u het op een later moment nog eens te proberen.
Nico de Haan heeft twee vogelcursussen ontwikkeld die u op internet kunt volgen.
Er zijn twee cursussen voor beginnende vogelaars, één over de vogels rond het huis en één voor de wandelaars onder u die er graag op uit trekken, de natuur in.
Elke week krijgt u per e-mail in woord, beeld en geluid drie vogels die op dat moment buiten goed te zien en te horen zijn.
Zo leert u op eenvoudige wijze de vogels om u heen kennen.

(c)olofon