NIEUW: VLINDERCURSUS: DAG- EN NACHTVLINDERS VAN NEDERLAND
In samenwerking met de Vlinderstichting hebben we een vlindercursus voor u ontwikkeld volgens het model van de vogelcursussen. U krijgt dus elke week een dag- of nachtvlinder in uw e-mail bus, die bij u door de tuin of in een natuurgebied in de buurt rondfladdert.
Mooie illustraties, videoclips en een heldere uitleg van Kars Veling van de Vlinderstichting, die de lessen schrijft.
Kort voor de zomer krijgt u ook nog een les met daarin een aantal opvallende Zuid-Europese soorten, handig als u daar op vakantie gaat. In de cursus treft u ook informatie aan die je niet direct in boeken vindt maar die gebaseerd is op persoonlijke ervaringen Wist u trouwens dat de meeste vlinders nog geen twee weken oud worden? En dat de citroenvlinder behalve in het vroege voorjaar ook nog in de nazomer is te zien?
Dit en nog veel meer leert u als u de Vlindercursus volgt! Vraag hieronder de gratis proefles op.

WIE KAN DE CURSUS VOLGEN.
De cursus is geschikt voor iedereen die ge´nteresseerd is in dag- en nachtvlinders. Een deel van de les bestaat uit zelfwerkzaamheid. Elke les wordt afgesloten met een aantal vragen en na een week vindt u, aan het slot van de nieuwe les, de antwoorden.

VRAAG DE PROEFLES AAN.
Omdat we graag zeker willen weten of deze lesserie iets voor u is, kunt u gratis de eerste les opvragen door uw emailadres hieronder in te vullen. U weet dan precies wat u kunt verwachten, want wij willen graag tevreden klanten! We beginnen dichtbij huis met de citroenvlinder.