WELKOM IN ONZE WEBWINKEL.
In de afgelopen jaren heb ik een aantal producten ontwikkeld die erg handig zijn bij het vogels leren kijken en kennen. U kunt deze producten via onze webwinkel bestellen en heeft ze dan ook binnen een week in huis.


EEN TUIN VOL VOGELS
Vogels zijn belangrijk voor mensen. Onderzoek geeft aan dat ruim 92 procent intens geniet van vogels, vooral van die rondom het eigen huis.
Een tuin vol vogels sluit daar perfect op aan.
Aan de hand van talrijke tuintips en aanstekelijk vertelde karakteristieken van vogels krijgt de lezer praktische en uitvoerbare tips om zijn tuin vogelrijker te krijgen.
Het boek is specifiek geschreven op de Nederlandse situatie. Tips van Nico de Haan over vogels kijken en fotograferen zijn ook opgenomen, alsmede portretten van de twintig meest voorkomende tuinvogels.
» De lezer kan direct aan de slag! € 19,95 (exclusief verzendkosten)


DE VOGELONTDEKGIDS
Onderscheiden met de Zilveren Griffel
Bent u ook zo iemand die nog altijd niet het verschil ziet tussen een roek en een kraai? Let dan goed op: 'Zwarte kraaien zitten strak in het pak, terwijl de veren van roeken over het gras slepen als afgezakte broekspijpen.' En wist u dat de roep van de geelgors een beetje klinkt als 'Mama, mama, ik wil een... ij-ij-ij-ijsje!' Dat een zwarte mees helemaal niet zwart is? En dat de grote bonte specht nauwelijks groter is dan een spreeuw?
Dankzij de 'Vogelontdekgids voor jonge onderzoekers' van Nico weten wij dat nu wel. Met deze gids ga je zelf op onderzoek naar de ruim honderd meest voorkomende vogels in ons land. Je leert ze herkennen aan hun opvallendste eigenschappen: de manier van vliegen, opvallende geluid of kleur of het landschap waarin ze leven. Elke spread geeft bovendien een interessant vogelweetje of tip over onderwerpen als trekvogels kijken, skeletjes uitlokken en uilenballen ontrafelen.
» Meer informatie over de Vogelontdekgids.

VIER VROEGE VOGELZANG CD'S MET TIPS VAN NICO.
Deze cd's zijn het beste hulp,middel om in korte tijd de vogelzang goed te leren kennen. Leer de zang herkennen van de vogels om ons heen maar ook van de bos,- heide-, weide-, plas- en moerasvogels. Elk vogeltje zingt zoals hij gebekt is en dat levert prachtige geluiden op. Alleen: welke vogel zit daar zo fraai te zingen? Met de speciale Vroege Vogels CD'S zult u snel herkennen welke vogel daar fluit, zingt, krast of tsjilpt. De Vroege Vogelzang cd's maakte Vogelexpert Nico de Haan van Vogelbescherming Nederland in samenwerking met Vroege Vogels (VARA Radio 1) en Cinatuur Produkties. Op de cd's staan tips en suggesties van Nico om zo snel mogelijk de geluiden van vele vogelsoorten te leren herkennen. Zo weet u welke soorten deelnemen aan uw eigen vogelkoor.
De bekende CD's samen met de meest recente 'vogels van strand, de duinen of het wad' samen in één box.
» Bestel de vier CD's samen voor € 42,50 (inclusief verzendkosten)VOGELONTDEKPAKKET VOOR DE JEUGD! NU MET VOGEL-VIDEOCLIPS EN DE VOGELONTDEKGIDS.
(leeftijd van 10 tot 16 jaar) Een jaar lang vogelkijkplezier, de jeugd heeft de toekomst, maar daar moeten we ze dan wel een handje bij helpen. Daarom heeft Nico de serie VOGELS OM HET HUIS EN OP HET PLATTELAND bewerkt voor de jeugd. Inmiddels zijn er al honderden scholen die van dit pakket gebruik maken. Nu is het ook beschikbaar voor particulieren.
Het pakket bestaat uit 36 afleveringen waarin elke week drie vogels aan de orde komen die op dat moment buiten goed te zien zijn en zorgt voor een jaar lang vogelkijkplezier!
Omdat bij elke vogel een paar VIDEO-CLIPS zijn gevoegd kun je nu echt goed bekijken hoe de vogels er buiten uitzien. Met behulp van vragen en opdrachten leren de kinderen de vogels snel en op speelse wijze kennen. De serie is ook geschikt om eventueel samen uw kinderen te volgen, om daarna buiten te kijken of uw de vogels kunt vinden.
Inbegrepen bij het pakket, voor een speciaal prijsje, is de VOGELONTDEKGIDS. Deze gids, die onlangs met de zilveren griffel is onderscheiden, is speciaal gemaakt voor de jeugd om buiten de vogels snel te kunnen herkennen. Deze gids wordt per post opgestuurd naar het adres dat u opgeeft. De lessen worden het hele jaar door elke week op donderdag per e-mail verstuurd, behalve in de zomervakantie.
Als u uw kinderen of kleinkinderen het VOGELONTDEKPAKKET cadeau geeft zorgt u er voor dat ze op een speelse manier en met behulp van de computer, betrokken worden bij de natuur in het algemeen en de vogels in het bijzonder. Dat is niet alleen belangrijk voor de toekomst van de kinderen, maar ook voor…. de vogels. Want de jeugd van vandaag, zijn immers de beslissers van morgen!
» CADEAUBON VOOR HET VOGELONTDEKPAKKET.
36 afleveringen over vogels rond het huis en op het platteland, speciaal bewerkt voor de jeugd van 10 tot 16 jaar.
Nu tijdelijk met VOGELONTDEKGIDS!, samen VOOR 99 EURO.